středa 12. února 2020

Esíčka...

                                   jsou jednou z části náplně dezertu.

recept na piškot :
4 vejce
18 dkg cukr
20 dkg polohrubá mouka
8 lžic vlažná voda
Po upečení na chladný piškot natřít pikantní džem ( ostružinový)


nádivka :
1 máslo
10 dkg cukr
2 balíčky Esíčka ( umlet )
1 hrst kokos
2 hrsti mleté vlašské ořechy
rum dle potřeby
                                Na povrchu nádivku nastříkat čokoládou.
A opět uzavírám dnešní příspěvek květinou. Až teď v únoru rozkvetla naše malá
vánoční hvězda.

           Moc děkuji všem za pochvalu v komentářích k minulému článku.

3 komentáře:

  1. Hmmmm, opět vypadá dezert velmi lahodně:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. No, páni! To musí být dobrota!
    Ty nás zásobuješ, Maruško :o)
    A ta hvězda - nemám slov!
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marie, to musí být sladká ňamina ke kávě, kousek bych si hned dala.
    Přeji hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat