neděle 25. srpna 2019

Ostružiny - díl druhý

                      Opět mi pomáhal můj hodný manžel a mlýnek po babičce.
 
 Na výrobu džemů jsem vyzkoušela:
----------------------------------------------------------
1. Želírfix vhodný pro diabetiky ( výrobce Labeta)
    s Fruktopurem ( Natura)
2. Žlírovací cukr se stevií ( Dr.Oetker)
3. Želír fix ( Labeta )
4. Džem-Fix s agarem  ( Vitana )
5. Pektogel  ( Alibona )

 Z 6,5 kg ostružinové šťávy vyrobeno- 34 skleniček. Označeno na víčku a budeme
hodnotit, který přípravek na výrobu džemů nám bude chutnat nejvíce.

                 Děkuji za návštěvu a milé komentáře k minulému příspěvku.

7 komentářů:

  1. Já vloni na marmošky použila čistý agar a za mě super. Ať vám nadílka chutná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Maruško, ty si pilná :). Já naše stihla sníst, bylo jich tak akorát.
    Měj se hezky. J.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna úroda a na výsledok testu som teda moc zvedavá! Ja zatiaľ takto neexperimentujem, používam obyčajný želírovací cukor a som celkom spokojná, hlavne, že deťom chutí :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful crop of blackberries! Very interesting to try out the different products for your lovely jam.

    OdpovědětVymazat
  5. Maruško, taky se klaním i manželovi, dostat z ovoce šťávu bez zrníček není žádná legrace. I mě s rybízem pomáhá manžel.
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Oh, these berries are sooo good!!!

    OdpovědětVymazat