----------------------------------------------------------
1. Želírfix vhodný pro diabetiky ( výrobce Labeta)
s Fruktopurem ( Natura)
2. Žlírovací cukr se stevií ( Dr.Oetker)
3. Želír fix ( Labeta )
4. Džem-Fix s agarem ( Vitana )
5. Pektogel ( Alibona )
Z 6,5 kg ostružinové šťávy vyrobeno- 34 skleniček. Označeno na víčku a budeme
hodnotit, který přípravek na výrobu džemů nám bude chutnat nejvíce.
Já vloni na marmošky použila čistý agar a za mě super. Ať vám nadílka chutná:-)
OdpovědětVymazatUdane zbiory! Pozdrawiam:)
OdpovědětVymazatMaruško, ty si pilná :). Já naše stihla sníst, bylo jich tak akorát.
OdpovědětVymazatMěj se hezky. J.
Krásna úroda a na výsledok testu som teda moc zvedavá! Ja zatiaľ takto neexperimentujem, používam obyčajný želírovací cukor a som celkom spokojná, hlavne, že deťom chutí :-)
OdpovědětVymazatPááá
Beautiful crop of blackberries! Very interesting to try out the different products for your lovely jam.
OdpovědětVymazatMaruško, taky se klaním i manželovi, dostat z ovoce šťávu bez zrníček není žádná legrace. I mě s rybízem pomáhá manžel.
OdpovědětVymazatMěj hezký den, Helena
Oh, these berries are sooo good!!!
OdpovědětVymazat