Piškotová bublanina ( vanilkovo- čokoládová)
Višňový rozvar- miska vypeckovaných višní ( rozdrceno ponorným mixerem) doplněno vodou na 0,7 l + dva jahodové pudinky.
Do vychladlé směsi vmíchat cukr ( dle chuti) a jedno máslo.
Krém natřít na piškot a polít čokoládou.
Řezy mizí rychlostí blesku. Ach, ty mlsné jazýčky.
Marie, rezy vyzeraju velmi chutne, ani sa nedivim, ze chutili... Dakujem za inspiraciu... Aj ked visne nemam, dobrotka to moze byt aj z malin ci ineho ovocia. Maj sa dobre... L.
OdpovědětVymazatJéééé, ty řezy bych si tedy dala:-)))) Pavlovův reflex funguje i jen na základě fotky:-)
OdpovědětVymazatMaruško, ty mi tedy děláš chutě :o)
OdpovědětVymazatPřeji hezké dny, Helena
Maruško, ten oleandr máš v kbelíku zapuštěný v zemi a na zimu ho dáváš domů? Nebo ho otužuješ a je tam napořád? A co to je za oranžovou krasavici? J.
OdpovědětVymazatOleandr s květináčem je přes zimu v garáži. Oranžová květina je krvokvět. M.
VymazatZase jsem o něco chytřejší-krvokvět jsem neznala. Dík. J.
VymazatPiękne kwiaty, a ciasto wygląda smakowicie:)
OdpovědětVymazatPozdrawiam serdecznie:)
Zaujímavý recept, určite dobrá mňamka!
OdpovědětVymazatPá
Une superbe gourmandise Marie!mhhhhh!
OdpovědětVymazatBel été a vous
Amitiés